top of page
header_slide5.jpg
Stedelijk Dalton Lyceum VMBO Voorgezet onderwijs Middelbaar onderwijs Kaderberoeps Basisberoeps Zorg en welzijn Economie en ondernemen Techniek Horeca, bakkerij en recreatie Dalton vmbo Dordrecht Openbaar onderwijs Dalton Nederland Zoals jij is er maar één Zoals jij is er maar 1 Horeca Bakkerij Recreatie Zorg Welzijn Economie Ondernemen Onderwijs
Vind je het fijn als een middelbare school extra aandacht heeft voor jou? Kies dan voor het praktische Stedelijk Dalton Lyceum VMBO. Wij zijn een gezellige openbare Daltonschool in Dordrecht. Samen ontdekken we wat jij leuk vindt om te doen en waar jij goed in bent. Dat alles doen we in een veilige omgeving, waar iedereen zichzelf mag zijn.  Bij ons leer je om alles uit jezelf te halen. Je stelt je eigen Daltonuur samen, je krijgt persoonlijke begeleiding en het leukste: je volgt de meeste praktijkuren van alle vmbo-scholen in de regio. Alle tijd dus om een heerlijke taart te bakken in onze Bakkerij of een robot te ontwerpen in het Sciencelab. Ben je extra goed in een vak, dan mag jij examen doen op een hoger niveau. Handig voor het mbo.  Benieuwd naar alle extra’s voor jou? Klik hieronder voor alle informatie over ons vmbo.  ​

Heb jij een vmbo bb of vmbo kb advies en vind je het fijn als een middelbare school extra aandacht heeft voor jou? Kies dan voor het praktische Stedelijk Dalton Lyceum VMBO. Samen ontdekken we wat jij leuk vindt en waar jij in wil groeien. Dat alles doen we in een veilige en warme omgeving waarin jij jezelf mag zijn.

 

We hebben kleine klassen zodat we je goed kunnen helpen om het beste uit jezelf te halen. We begeleiden je stap voor stap tijdens de wekelijkse daltonuren. Je bepaalt zelf hoe je deze daltonuren invult. Kies bijvoorbeeld voor extra hulp bij een vak, werk in alle rust aan een opdracht of volg een cursus om jouw talenten verder te ontwikkelen.

 

En het leukste aan onze school: je krijgt de meeste praktijkuren van alle vmbo-scholen in de regio. Alle tijd dus om een heerlijke taart te bakken in onze bakkerij of een robot te ontwerpen in het Science Lab. Ben je extra goed in een vak? Dan mag je voor dat vak examen doen op het niveau dat daarbij aansluit. Zo haal je een diploma dat helemaal bij jou past, want zoals jij is er maar één!

Benieuwd naar alle extra’s voor jou? Klik hieronder voor alle informatie over ons vmbo.

AGENDA

groep8-markt

9 oktober 2024

Expeditie dalton

16 oktober 2024

Expeditie dalton

23 oktober 2024

bottom of page